top of page

Om meg

therese_kleppe_tonemolnes_2019_DSF0688.jpg

Hei, jeg heter Therese Kleppe, er 45 år, gift og mamma til tre fine skolebarn. Vi er bosatt på vakre Vigra utenfor Ålesund, med hus, hage og katten vår Zelda.

 

Jeg brenner for et helhetlig syn på mennesket, der en balansert helse og livsstil legger til rette for flyt og vekst.

 

I flere år har jeg vært på en bevissthetsreise, og har erfart at god mental helse og fysisk helse henger tett sammen. Jeg søker naturlige løsninger for å leve et naturlig og bærekraftig liv. Jeg lever mine verdier, der frihet, familie og føle meg bra er topp tre.

Jeg er nå under utdannelse som biopat/naturopat på tredje året. Dette er en fireårig tverrfaglig fagutdannelse innen naturmedisin. Jeg går samtidig fordypning i fotsoneterapi, og er ferdig utdannet til sommeren 2023.

Som biopat bygger jeg min kompetanse på en kombinasjon av orientalsk naturmedisin og det beste fra den moderne vestlige medisin. Jeg ser hele mennesket og jobber med å fjerne rotårsaken til plagene, samt bruker aktuelle analysemetoder for å kunne gi en personlig tilpasset veiledning for å optimalisere helsen til den enkelte.

 

Jeg er allerede i gang med egen klinikk på Roald/Vigra, og tar imot pasienter én dag i uken. Se "Hva jeg tilbyr" for mer informasjon.

 

I tillegg til biopatien og soneterapien, underviser jeg også i bruk av eteriske oljer fra doTerra. Jeg bruker de eteriske oljene både for å forebygge fysiske, psykiske og emosjonelle utfordringer og lindrer ulike plager for meg selv og familien min. De positive erfaringene jeg og flere med meg har fått, har gitt meg enda større tro på at Moder Jord kan gi oss det vi trenger, om vi tar godt vare på ressursene, tenker helhetlig og bærekraftig i alle ledd.

Jeg hjelper deg til å ta gode og informerte valg, og leve en naturlig, ren og bærekraftig livsstil med det beste fra naturen. Kontakt meg hvis du vil vite mer!

bottom of page