top of page

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i THERESE KLEPPE (org.nr. 922780447), heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling som gjøres på vegne av kunder basert på deres instruksjoner.

 

Behandling av personlige data er nødvendig for at å kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd. 

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.


Behandlingsansvarlig:
THERESE KLEPPE
Timanngjerdet 6
6040 Vigra
E-post: post@theresekleppe.no
Telefon: +47 93096016


Opplysninger som innhentes
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på på nettsiden, når du er i kontakt enten via e-post, telefon, chat eller når du bruker våre tjenester. Opplysninger lagres også når du samhandler med Behandlingsansvarligs profiler på Facebook og Instagram.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Nettsideplattformen er levert av WIX. Les WIX’ egen personvernerklæring her: https://no.wix.com/about/privacy.


Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører og hvor informasjon kan lagres:


Mailchimp:
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp. Les Mailchimps egen personvernerklæring her: https://mailchimp.com/legal/privacy/.


Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. Besøksmønster lagres i 26 måneder.


Posten/Bring:
Vi sender pakker med Posten/Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse med distributøren.

Easypractice:

Vi administrerer timebestilling, e-post og sms-påminnelser, journalføring og betalinger av pasientbehandlinger gjennom Easypractice sin plattform. Easypractice sikrer full konfidensialitet for dine personlige helseopplysninger. Les mer utfyllende her.

VIPPS:

Vi benytter oss av nettbetaling gjennom VIPPS sin plattform, for at nettbetaling skal være trygt og enkelt for deg. 


Kommunikasjon via e-post og mobil
Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks. vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto og lignende. Dette er definert som berettiget interesse og vil ikke kreve samtykke.


Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom kunne motta nyhetsbrev, så fremt du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene eller gi beskjed via kontaktskjemaet.

Kunder som har gitt samtykke til det, vil vi innimellom også kontakte per telefon eller chat/messenger for videre oppfølging. For å trekke tilbake samtykke til at vi tar kontakt per telefon eller chat, gi beskjed via kontaktskjemaet.


Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan fås ved å sende en henvendelse til post@theresekleppe.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.


Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.


Informasjon om bruk av informasjonskapsler
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:


WIX
Vi benytter informasjonskapsler for å gjøre nettsiden mest mulig brukervennlig for deg. Oversikt over WIX' informasjonskapsler finnes på https://no.wix.com/about/privacy.


Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.


Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.


Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler    
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

(Revidert 08.05.2022)
 

bottom of page