top of page
Bli kjent med eteriske oljer
Bli kjent med eteriske oljer

tir. 14. juni

|

Øievegen 3 (Biopat Therese Kleppe)

Bli kjent med eteriske oljer

Kr 99

Tid og sted

14. juni 2022, 18:00 – 19:30

Øievegen 3 (Biopat Therese Kleppe), Øievegen 3, 6040 Vigra, Norge

Om arrangementet

Hva får deg i godt humør?

Jeg elsker å le, la latteren trille og tårene renne i godt lag med fine folk. Gode samtaler og deling av fine historier og erfaringer gir meg også veldig mye glede. Og så elsker jeg duften av rene eteriske oljer og hvordan de påvirker sansene og kroppen vår på en naturlig og harmonisk måte. 

Har du lyst til å erfare dette kraftfulle verktøyet,  er du hjertelig velkommen til å bli med på en uformell og inspirerende intro av eteriske oljer fra doTerra TIRSDAG 14. JUNI KL 18:00.

JEG DELER 

- Hva er eteriske oljer?

- Hvorfor bruker jeg eteriske oljer?

- Hvordan bruker jeg eteriske oljer i min hverdag?

Intensjonen min for denne introen er at du skal få nok informasjon til å ta stilling  til om eteriske oljer er noe for deg eller ikke.

LITT PRAKTISK INFO

INNGANGSBILLETT kr 99,-

NB! Bindende påmelding. Du betaler med Vipps når du melder deg på. BEGRENSET TIL 6 DELTAKERE.

Arrangementet holdes i lokalene til Biopat Therese Kleppe på Roald, Øievegen 3, 6040 Vigra. Parkering rett utenfor bygget.

HVEM ER JEG?

Therese Kleppe, 45 år, gift og mamma til tre fine skolebarn. 

Jeg er under utdannelse som biopat/naturopat på 3. året. Dette er en 4-årig tverrfaglig fagutdannelse i naturmedisin. Jeg går samtidig fordypning i fotsoneterapi og er ferdig utdannet til sommeren 2023. 

NYHET! Allerede torsdag 5. mai åpnet jeg min egen klinikk her på Roald, og vil være der en dag i uken, som regel torsdager. Sjekk ut min nettside theresekleppe.no for mer info.

Jeg brenner for et helhetlig syn på mennesket, der en balansert helse og livsstil gir flyt og vekst. Eteriske oljer har vært med meg siden begynnelsen av 2019 og er et viktig verktøy i min hverdag. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer med akkurat deg. 

Hjertelig velkommen!

Billetter

  • Bli kjent med eteriske oljer

    kr 99,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page