top of page

Varmt velkommen!


Så gøy at du stikker innom den nye bloggen min. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer, kunnskap og opp- og nedturer med deg akkurat her.


Kort om meg. Jeg heter Therese Kleppe, og er i gang med mitt siste år på Biopati-studiet med fordypning i fotsoneterapi og helsecoach. I tillegg startet jeg min egen klinikk i mai, Biopat Therese Kleppe, her på Vigra, like utenfor Ålesund. Foreløpig har jeg åpent torsdager fra 09-17. Jeg gleder meg over å kunne hjelpe flere tilbake til god helse, og ikke minst jobbe forebyggende mot uhelse!


Jeg har i mange år vært på min egen helsereise, og interessen for å lære mer om hvordan kropp og sinn fungerer som en helhet har nå blitt mitt yrke. En naturlig tilnærming til god helse der kroppen selv får påfyll til å holde alt i balanse, står sterkt hos meg. Som biopat er det ikke jeg som fikser deg, men jeg hjelper deg å legge til rette for at din kropp kan gjenopprette og holde seg balanse.


Jeg holder også kurs i bruk av eteriske oljer fra doTerra, naturens edleste dråper, og du kan henge deg på i min åpne Facebookgruppe "Eteriske oljer med Therese Kleppe" om du har lyst å sjekke ut hva dette er for noe. Nye kurs kommer fortløpende, så følg med.


Utover høsten vil jeg og min gode kollega Gunn Heidi holde foredrag med ulike temaer. Første foredrag blir i oktober med tema "Er din fordøyelse en fornøyelse?"

Ellers kombinerer jeg studier og gründervirksomhet med familielivet. Mann, 3 barn i barneskolealder, en stor og søt katt, hus og hage, fritidsaktiviteter og sosiale samvær. Familien er veldig viktig for meg.


Hva bloggen vil inneholde? Det er ikke hugget i stein, siden jeg er i en kontinuerlig utvikling, men jeg kan med stor sikkerhet si at du vil finne mer om emner som

  • helhetlig livstil

  • mental trening

  • emosjonell healing

  • oppskrifter

Så får vi se hvor lang emnelisten blir etter hvert...


Om dette er noe du tenker er interessant for deg, meld deg på mitt nyhetsbrev, slik at du får info og tilgang til nye blogginnlegg med det samme de er lagt ut.


Og du, jeg blir superduperglad om du vil dele dette med dine venner, så flere får muligheten til å bli kjent med meg, hva jeg gjør og innholdet i denne bloggen.


Vi snakkes!

Therese

135 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page